Fakültemiz İftar Yemeğinde Buluştu.

17 Mayıs 2019 Cuma

Rahmetin bereketin ve  hoşgörünün timsali olan mübarek Ramazan ayı münasebetiyle, bu ayın ikliminden faydalanmak birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek üzere Fakültemiz tarafından iftar yemeği organizasyonu gerçekleştirildi.
      Organizasyona Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali BİLGİN, Prof. Dr. Adnan YILMAZ, Dekanımız Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Murat ALKURT, Dr. Öğr. Üyesi İpek ARSLAN, Rektör Özel Kalemi Öğr. Gör. Hasan ÖRÜCÜ, tüm akdemik, idari ve yardımcı personel katıldı. Dekanımız Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ katılımın yoğunluğu sebebiyle memnuniyetini dile getirerek katılan herkese teşekkür etti.