Fakültemizin İlk TÜBİTAK Projesi

03 Mart 2016 Perşembe

FAKÜLTEMİZİN İLK TÜBİTAK PROJESİ….
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil DUYMUŞ’un TÜBİTAK Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı (1005) çağrısına yapmış olduğu ‘Soğuk Altlık Tekniğiyle Gümüş Kaplanan Titanyum Esaslı Malzemelerin Biyouyumluluklarının İncelenmesi’ isimli proje başvurusu kabul edilerek bilimsel olarak desteklenmesine karar verilmiştir. Proje; hem güncel biyomedikal uygulamalar konusunda farklı yaklaşımları içermesi hem de TÜBİTAK tarafından ulusal yeni fikirler ve ürünler kapsamında desteklenmesi nedeniyle bölgemizde kendi alanında bir ilki başararak özel bir önem kazanmıştır. Bu nedenle projenin üniversitemize ve fakültemize kazandırılmasında emeği geçen başta proje yürütücüsü Prof. Dr. Zeynep Yeşil DUYMUŞ olmak üzere proje ekibinde bulunan Doç. Dr. Vagıf NEVRUZOĞLU, Doç. Dr. Murat TOMAKİN, Yrd. Doç. Dr. Ercüment YÜZÜAK ve Yrd. Doç. Dr. Sabit Melih ATEŞ’i kutlar, başarılarının devamını dileriz.