Öğrencilerimizden TÜBİTAK 2209-A Projelerinde Büyük Başarı.

10 Nisan 2017 Pazartesi

Fakültemiz öğrencileri tarafından hazırlanan 2 adet TÜBİTAK 2209-A (Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı) projemiz desteklenmeye layık görülmüştür. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

Proje Adı
Proje Danışmanı
Proje Ekibi
Milli Eğitim Bakanlığı Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kayıtlarına Göre İşitme ve Görme Engelli Öğrencilerin Dental ve Periodontal Durumunun Değerlendirilmesi, Tedavi İhtiyaçlarının Belirlenmesi ve Gerekli Tedavilerin Koordinasyonu  Yrd. Doç. Dr. Oğuz KÖSE (Periodontoloji Anabilim Dalı) . Stj. Kubilay Şevket KAN (Proje Sorumlusu)