Fakültemiz Tarafından Ömer Halaç İşitme Engelliler İlk ve Ortaokuluna Ziyarette Bulunuldu

01 Nisan 2024 Pazartesi

Fakültemiz tarafından ağız ve diş sağlığı konusunda toplumda bilinç düzeyini arttırmak, koruyucu sağlık tedbirlerini yaygınlaştırmak ve farkındalık oluşturmak için her yıl çeşitli okullar ziyaret edilerek öğrencilerimize yönelik bilgilendirmeler ve sağlık taramaları yapılması planlandı. Bu kapsamda fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Meltem Zihni Korkmaz öncülüğünde araştırma görevlilerimiz ve lisans düzeyi öğrencilerimiz ile Ömer Halaç İşitme Engelliler Ortokulunda çocuklara ağız taraması yapılarak çeşitli sağlık sorunlarının da büyümesi engellenmiş oldu. Programda emeğe geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyor eğitim-öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.