Fakültemizde Bebek Dostu Hastane Kapsamında Uyum Değerlendirilmesi Gerçekleştirildi

12 Ocak 2024 Cuma

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan Bebek Dostu Hastane uygulaması kapsamında Rize İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Halk Sağlığı Müdürlüğü ekibi tarafından Fakültemizde oluşturulan Bebek Dostu Hastane denetimleri yapıldı. Fakültemiz Bebek Dostu Hastane ünvanını almaya hak kazandı. Hedefimiz Sağlık hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulduğu uluslararası alanda tanınan, tercih edilen, örnek gösterilen, güvenilir bir fakülte olmaktır. Yapmış oldukları değerli ziyaretlerinden dolayı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Halit Baykal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Salih Yıldırım, Halk Sağlığı Şube Müdürü Naciye Hatinoğlu ve değerli ekibine, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.